skoljobb.se

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som handledare har du en viktig funktion i att stötta deltagaren i att komma vidare till arbete eller studier. Det är en givande roll där du håller individuella, coachande samtal, leder föreläsningar samt utför övningar både i grupp och enskilt. Du har kontakter med handläggare på Arbetsförmedlingen och arbetsgivare. I tjänsten ingår administrativt arbete.

PASSAR VI FÖR DIG?

Tycker du, liksom vi, att det är viktigt att bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och på ett pedagogiskt sätt? Gillar du att arbeta med en hel grupp och samtidigt se till individens behov? Vill du ha ett jobb där du kan vara flexibel men också tar ansvar och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär? Är svaret ja så tror vi att du kommer att trivas med oss och vi med dig. 

KVALIFIKATIONER

För att du ska vara bekväm i rollen och eftersom vi vill ge alla våra elever en utbildning i toppklass och möta de krav vår kund ställer, ser vi att du:

Antingen har tyngd på kunskaper från utbildning: 120 högskolepoäng eller mer (80hp enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Eller så har du kunskaper främst från arbetslivserfarenhet: 3 år eller mer (från de senaste 5 åren) inom de områden som beskrivs ovan samt 1 års heltidsstudier eller mer, på eftergymnasial nivå med godkänt resultat.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidareanställning, heltid

Provanställning 6 månader

Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort: Borlänge

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta regionschef David Tunell på telefon 023-589 07 alt. david.tunell@ya.se.

Varmt välkommen med din ansökan!   

Utdrag ur brottsregistret sker i samband med eventuell anställning.

Vi undanber oss samtal från annonssäljare.

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997.

Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

Responsible recruiter
David Tunell
david.tunell@ya.se

Handläggare till Stöd och matchning i Borlänge

Företag Yrkesakademin
Regioner
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb