skoljobb.se

logo

Har DU det rätta virket? Slöjdlärare Hjortsjöskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Har DU det rätta virket? Slöjdlärare Hjortsjöskolan

Om arbetsplatsen

På Hjortsjöskolan arbetar vi för att ge varje elev, kunskap och en framtidstro som följer dem genom livet. Med läroplanen LGR 22 som grund för all verksamhet arbetar vi för att skapa goda lärandemiljöer i alla möten. Trygghet, omtanke, nyfikenhet, livsglädje och ansvar är nyckelord som vi valt att sätta i extra fokus för att skapa goda relationer där varje elev får möjlighet att växa utifrån sina egna förutsättningar. Vi är en mellanstadieskola med femton klasser, ett fritidshem och en särskild undervisningsgrupp.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med andra lärare i ett elevnära arbetssätt. Som slöjdlärare undervisar du i årskurserna 4-6, men har också ett tätt samarbetar du med flera andra slöjdlärare på Hjortsjöområdet från årskurs fyra till årskurs nio. Du får chansen att bygga starka goda relationer som också leder till en trygg lärmiljö och undervisning. Du arbetar i nära samverkan med elevhälsoteamet. I klassrummet arbetar du utifrån elevers och gruppers olika behov och du har en differentierad undervisning och ett tydligt, tryggt ledarskap.

I Vaggeryds kommun arbetar all personal med ÄDK, ämnesdidaktiskt kollegium, där vi alla arbetar med att tillsammans ständigt utveckla vår undervisning och du får här chansen med andra slöjdlärare diskutera undervisning, testa, utvärdera och testa igen för att ständigt utveckla elevernas lärande.

Vi är en arbetsplats där vi har högt i tak och tycker om att göra roliga saker tillsammans, både inom teamen, men också i det stora kollegiet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill trivas på jobbet tillsammans med oss genom att vara initiativrik, se möjligheter genom en professionell inställning till uppdraget. Du ser fördelar med ett fungerande samarbete med lärarkollegor genom att stort fokus läggs på tillsammansarbetet för att skapa väl fungerande undervisning och lärande för alla elever. Att arbeta inkluderande och erbjuda våra elever tillgängliga lärmiljöer är en självklarhet för oss och det innebär att vi i alla situationer eftersträvar en undervisning där alla elever ges förutsättningar att vara trygga, delaktiga och ska kunna lyckas utifrån sina behov. Du är tydlig och engagerad och kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar. Vi värdesätter att du i din lärarroll är skicklig på att skapa goda relationer som främjar lärande och utveckling. och vi ser det som om en viktig utgångspunkt att du är legitimerad lärare.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-08-11

Ansökan

Referensnummer:   23/23

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Har DU det rätta virket? Slöjdlärare Hjortsjöskolan

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen