skoljobb.se

Hässelbygårdsskolan söker Sthlms bästa lärare i NO åk 5 och 8

Ansök nu

Hässelbygårdsskolan söker Sthlms bästa lärare i NO åk 5 och 8

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

6 000 kronor mer i månaden under 2018!

Stockholm växer som aldrig förr och våra ambitioner är höga. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm som lärare på Hässelbygårdsskolan.

Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem växa och utvecklas till de individer de vill vara. Vi vill vara den bästa skolan för våra elever och söker nu de skickligaste lärarna. Är du en av dem? Ta chansen att utveckla dig som lärare i en skola med stora möjligheter och utmaningar. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Vi har genomtänkt fortbildning och ett systematiskt kollegialt lärande. Som lärare
hos oss omges du av kollegor som är professionella och engagerade och tillsammans med en närvarande och stödjande skolledning ställer vi höga krav på varandra.

Under 2018 lärarna får legitimerade lärare på Hässelbygårdsskolan ett lönetillägg på sex tusen kronor i månaden.

Nu söker vi dig som skall undervisa i NO i åk 6 och 9. Vi söker dig som är behörig i alla NO- ämnen. Utöver det är du skicklig på att skapa goda relationer med elever och kollegor och du ser det som en självklarhet att arbeta språkutvecklande på dina lektioner.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Efter överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100

Ort    Hässelby
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/1208

Kontakt    
Linda Kjellkvist, 0850849900

Sista ansökningsdag    2018-06-25
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Hässelbygårdsskolan söker Sthlms bästa lärare i NO åk 5 och 8

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen