skoljobb.se

 

6 000 kronor mer i månaden under 2019!

Stockholm växer som aldrig förr och våra ambitioner är höga. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare i fritidshem/fritidspedagoger skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna mot fritidshem/fritidspedagogerna.

Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm som lärare mot fritidshem/fritidspedagog på Hässelbygårdsskolan.

Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem växa och utvecklas till de individer de vill vara. Vi vill vara den bästa skolan för våra elever och söker nu de skickligaste lärarna mot fritidshem/fritidspedagogerna. Är du en av dem? Ta chansen att utveckla dig som lärare i en skola med stora möjligheter och utmaningar. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Vi har genomtänkt fortbildning och ett systematiskt kollegialt lärande. Som lärare mot fritidshem/fritidspedagog hos oss omges du av kollegor som är professionella och engagerade och tillsammans med en närvarande och stödjande skolledning ställer vi höga krav på varandra.

Under 2019 får legitimerade lärare mot fritidshem/fritidspedagoger på Hässelbygårdsskolan ett lönetillägg på sex tusen kronor i månaden.

Nu söker vi dig som är examinerad lärare mot fritidshem/fritidspedagog, helst behörig att undervisa i musik. Utöver det, är du skicklig på att skapa goda relationer med elever och kollegor och du ser det som en självklarhet att arbeta språkutvecklande på dina lektioner.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor och liknande.

 

Hässelbygårdsskolan söker Stockholms bästa lärare mot fritidshem.

Ansök nu

Dela detta jobb