skoljobb.se

Headquarters, Samordnande Skolsköterska kombinerad med klinisk tjänstgöring

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Headquarters, Samordnande Skolsköterska kombinerad med klinisk tjänstgöring

About this vacancy

Internationella Engelska skolan (IES) söker en samordnande skolsköterska för våra skolor i Stockholm kombinerat med klinisk tjänstgöring som skolsköterska. IES har en central elevhälsa som arbetar tillsammans med de lokala skolorna för en god och likvärdig elevhälsa med stort fokus på hälsofrämjande och förebyggande insatser. EMI är uppdelat i fyra regioner från norra till södra Sverige och den centrala elevhälsan består av verksamhetschefen och en samordnande skolsköterska för varje region samt samordnare för övriga professioner inom elevhälsan. Som samordnande skolsköterska jobbar du nära verksamhetschefen och är en viktig person i det systematiska kvalitetsarbetet samt är ett stöd till medarbetarna inom EMI i den kliniska vardagen.  

Arbetsuppgifter

Samordnande skolsköterska ansvarar för yrkesspecifik introduktion till nya medarbetare inom EMI och ger även stöd i det löpande arbetet inom EMI på skolorna vilket även innefattar att efter behov stötta skolorna i det kliniska arbetet. Som samordnande skolsköterska arbetar du nära skolsköterskorna inom den region som du ansvarar för men också övriga medlemmar i elevhälsoteamen och annan personal på skolorna. Samordnande skolsköterska deltar även i verksamhetsutvecklingen för den centrala elevhälsan och det systematiska kvalitetsarbetet. I tjänsten ingår också att stötta vår Prorenata administratör i vissa delar. 

Kvalifikationer

  • Specialistsjuksköterska med specialistutbildning i barn- och ungdom eller distriktssköterska alternativt skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet 

  • Minst 3 år erfarenhet som skolsköterska

  • Tidigare erfarenhet som samordnare eller motsvarande är meriterande. 

  • B-körkort

Vi söker dig

  • som har gedigen erfarenhet av arbetet som skolsköterska

  • med ett  engagemang och genuint intresse för att jobba med barn och ungdomar och som både har god förmåga att samverka men också kan ta egna initiativ. 

  • som har ett stort intresse för hälsofrämjande och förebyggande insatser

Arbetsplats

Anställningen är knuten till IES huvudkontor i Täby och den kliniska tjänstgöringen är på någon av våra skolor i Stockholm utifrån behov på skolorna och önskemål hos den sökande.  

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Headquarters, Samordnande Skolsköterska kombinerad med klinisk tjänstgöring

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB