skoljobb.se

Hemkunskapslärare årskurs 6-9

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-10

Ansök nu

Hemkunskapslärare årskurs 6-9

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.
 

Arbetsuppgifter

Som hemkunskapslärare ansvarar du för undervisningen enligt läroplan i ämnet hemkunskap på Romaskolan. Undervisningsgrupperna är årskurs 6, 8 och 9. Elever i årskurs 6 från ytterskolorna i Romalinjen reser till Romaskolan för undervisningen. Delat mentorsskap i årskurs 9 ingår i tjänsten.

Möjlighet till heltidstjänst finns, då med undervisning i annat ämne.

Kvalifikationer

Vi söker dig med behörighet att undervisa i hemkunskap och som tycker det är inspirerande och viktigt att arbeta med barn och ungdomars lärande. Du har förmåga att skapa en god lärandemiljö där varje barn ses, bekräftas och stimuleras till maximal kunskapsutveckling. Det är viktigt att du som person har ett starkt och genuint intresse av att hjälpa andra, att du är trygg i dig själv och har en förmåga att vara kreativ och ta egna initiativ. Som lärare arbetar i hög grad självständigt samtidigt som du ingår i ett arbetslag med övriga pedagoger på högstadiet. Det är därför viktigt att du är lyhörd och tycker om att samarbeta med andra. Nyfikenhet, anpassningsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värderar högt, samtidigt med god kännedom om nationella som lokala styrdokument.
 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Dela detta jobb

Hemkunskapslärare årskurs 6-9

Region Gotland