skoljobb.se

Hemkunskapslärare till Vällingbyskolan - vikariat VT 22

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Hemkunskapslärare till Vällingbyskolan - vikariat VT 22

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära Vällingby Centrum. På skolan går ca 800 elever som bor i närområdet i och runt ABC-staden Vällingbys alla typer av bostadsområden/upptagningsområden. Vår skolbyggnad är en K-märkt, häftig, funkisbyggnad med en stor inbjudande skolgård och härliga grönområden runt om. Vällingbyskolan befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete med stort fokus på samspelet mellan kunskapsutveckling, social utveckling och elevhälsoutveckling för att ge varje elev bästa förutsättningar att lyckas med sin skolgång. Vi strävar efter att vara det självklara valet för elever och föräldrar i Vällingby. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som strävar efter att arbeta förebyggande. Teamet består av skolsköterska, kurator, specialpedagog/speciallärare, studie- och yrkesvägledare och leds av skolans rektor.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kollega som vill undervisa våra elever år 6-9 i hem- och konsumentkunskap.   I tjänsten ingår mentorskap. Du är en del av ett arbetslag där kommunikation och kollegialt lärande är prioriterat och där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar arbetet med elevgrupperna. Som lärare på Vällingbyskolan har du stora möjligheter till egen utveckling och du får ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor! Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har behörighet eller erfarenhet av att undervisa i ämnet hem- och konsumentkunskap.
Vi tror att du är en tydlig ledare som leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö för eleverna skapas. Du är lyhörd och kreativ och möter eleverna utifrån deras förutsättningar. Nära samarbete med andra är något du trivs med och du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för din egen utveckling.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

Anställningsform

     Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     2022.01.10

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Vällingby

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6871

Kontakt

  • Charlotta Carter, 0850805824

Publicerat

     2021-11-22

Sista ansökningsdag

     2021-12-06

Utbildningskrav

     Högskola/universitet

Dela detta jobb

Hemkunskapslärare till Vällingbyskolan - vikariat VT 22

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen