skoljobb.se

Herrängens skola söker fritidspedagog

Ansök nu

Herrängens skola söker fritidspedagog

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Herrängens skola är kommunal F-6 skola i Älvsjö. Idag går det ca 650 elever på skolan. Skolan är belägen i ett lugnt och fridfullt villaområde med närhet till skog, sjö och lummiga parker. Herrängens skola är en skola där eleverna trivs och är trygga. Eleverna har god måluppfyllelse, höga betyg och goda resultat på nationella prov. Lärare och pedagoger har höga förväntningar på eleverna och vårdnadshavarna har höga förväntningar på skolan. Herrängens skola har kompetent personal, stabilt elevunderlag och ett nära samarbete med vårdnadshavarna samt en väl utvecklad samverkan mellan skola och fritidshem.

Arbetsbeskrivning
Herrängens skola söker en fritidspedagog till lågstadiet. Tjänsten innebär både klassamverkan under skoldagen samt fritidsverksamhet.

Kvalifikationer
Du är examinerad fritidspedagog eller förskollärare. 

Du är trygg, stabil, professionell och har självinsikt i din yrkesroll. Du har god samarbetsförmåga och kan relatera till kollegor och elever på ett lyhört och smidigt sätt. Du kommunicerar på ett tydligt och lösningsfokuserat sätt, samt är som person mål- och resultatinriktad. Du har pedagogisk insikt och använder individanpassade arbetsmetoder.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    3/12 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100

Ort    Älvsjö/Fruängen
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5765

Kontakt    
Åsa Haglund, 0850821908
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Herrängens skola söker fritidspedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen