skoljobb.se

Almaskolan är en liten familjär skola med ca 180 elever i åk. 7-9. På skolan har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Almaskolan har idrottsprofil och alla elever har idrott på schemat fyra gånger i veckan.
Du som söker har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar. Du måste vara en trygg vuxen som kan skapa stabilitet i gruppen. Undervisningen bedrivs i halvklasser.
Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet. På Almaskolan är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet. Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. Vi arbetar hårt för att skapa en lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder. Lärarens ledarskap är en central del i det arbetet.


Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation och gärna ett par års erfarenhet. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
Vi har attraktiva anställningsvillkor med bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi erbjuder marknadsmässiga löner. Kollektivavtal med LR och LF innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss. Lärarna är lediga på höstlovet.

Högstadielärare i slöjd, deltid 80 %

Företag Almaskolan AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-11

Ansök nu

Dela detta jobb