skoljobb.se

Högstadielärare i SO till Wieselgrensskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-22

Ansök nu

Högstadielärare i SO till Wieselgrensskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Wieselgrensskolan är en F-9 skola i södra Helsingborg med drygt 600 elever. Hos oss får du ett spännande och viktigt uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor!

Wieselgrensskolan är en skola med starka profiler och stark framtidstro. Våra profiler med musik och fotboll gör att vi har elever från olika delar av staden samt även från våra kranskommuner. Mångfalden av kulturer är både vår styrka och en spännande utmaning. På skolan finns i dag ett trettiotal nationaliteter och därför är identitets- och språkutveckling ett naturligt inslag i vår vardag.

På Wieselgrensskolan finns Språkspåret som är till för elever med generell språkstörning. i årskurs F-9. Eleverna i Språkspåret är inkluderade i ordinarie klasser. Alla pedagoger är involverade i verksamheten och ansvarar gemensamt för att det ska bli en bra inkludering.

Skolan står inför en väldigt spännande utvecklingsfas med en ny ledning, samtidigt som vi har flera pensionsavgångar och föräldraledigheter. Vi behöver därför rekrytera flera nya medarbetare. Vill du vara med på denna spännande och utvecklande resa med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker engagerad lärare till vårt högstadium i SO-ämnena! I dina arbetsuppgifter ingår undervisning och bedömning. Du kommer att ha ett nära samarbete med pedagoger på skolan och vara en del i ett arbetslag. Det är naturligt för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer. Digitala verktyg används i undervisningen och det är viktigt att du ser digitaliseringens stora potential och utnyttjar denna. Mentorsansvar igår också i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i för högstadiet i samhällskunskap, historia, geografi och religion. Du har insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan omsätta dessa i praktiken. Vi ser gärna att du har erfarenhet.

Ledarskapet i klassrummet faller naturligt för dig och du tar dig an ditt arbete med ett tryggt, engagerat och strukturerat sätt. Som person har du god förmåga till kommunikation och samverkan med elever, kollegor och föräldrar. Din värdegrund speglar skolans läroplan och du har en genuin tro på att alla människor kan och vill utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.

För dig är det självklart att dela med sig av kunskap och erfarenheter. Du ser möjligheter och är flexibel med fokus att hitta bästa möjliga lösning. Du är van att använda digitala hjälpmedel för kommunikation, skapande och lärande.

Välkommen med din ansökan!
Vi granskar ansökningar löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens utgång om vi hittar rätt sökande!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Högstadielärare i SO till Wieselgrensskolan

Helsingborgs Stad