skoljobb.se

Högstadielärare i SV/ENG

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Högstadielärare i SV/ENG

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn" , en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms City på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minutermed bil och eller pendeltåget. Skolan ligger fem minuters promenad från stationen. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 940 st elever och vi är ca 120 medarbetare. Alla i teamet är  delaktiga för elevernas bästa  och vi har inställningen att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. 

Vi söker dig som är utbildad lärare och har erfarenhet av att arbeta med elever samt kunskaper om god lärmiljö.  Du är en tydlig och trygg person som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande.

Ditt uppdrag blir att undervisa i svenska och engelska och vara mentor för en klass i åk 7. Du kommer även undervisa i språkval SV/ENG på högstadiet. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter till en framgångsrik skolgång. 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

OM TJÄNSTEN
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse dock senast 201116

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Tungelsta

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2020/341

Kontakt: Biträdande rektor Maje Morad
08-606 82 69

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2020-08-17

Sista ansökningsdag:
2020-09-30

Dela detta jobb

Högstadielärare i SV/ENG

Haninge kommun