skoljobb.se

IDH lärare sökes till engagerat arbetslag åk 4-6

Regioner
Utgår

2021-04-20

Ansök nu

IDH lärare sökes till engagerat arbetslag åk 4-6

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 700 elever. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet.

Tack vare erfarna och välutbildade lärare, studiemotiverade elever och vårdnadshavare med höga förväntningar är Abrahamsbergsskolan en skola med höga studieresultat och en skola att trivas i.

Vår vision är att vara en av Stockholms bästa skolor på att utveckla dig som elev utifrån dina förutsättningar. Skolans motto är Trygghet och Kunskap. Utan trygghet är det svårt att tillägna sig kunskap och kunskap ger trygghet.

Arbetsbeskrivning och kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven lärare som vill bli en del av ett fantastiskt arbetslag på mellanstadiet.

Vi söker dig som tillsammans med skolledning och personal är med och utvecklar vår fina skola i linje med vår vision.

Du är en legitimerad, behörig lärare i idrott och hälsa för årskurs 4-9. Det är meriterande att även vara behörig i engelska, svenska eller spanska.

Du ska visa goda ledaregenskaper och ha en god förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Du är intresserad av att utveckla din egen profession och att driva utveckling.

IKT är en naturlig del av din undervisning.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

 

Dela detta jobb

IDH lärare sökes till engagerat arbetslag åk 4-6

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen