skoljobb.se

Idrott/Ma-lärare till Karlbergsskolan

Ansök nu

Idrott/Ma-lärare till Karlbergsskolan

KARLBERGSSKOLAN

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Kommun: Köping

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Karlbergsskolan är en 7-9 skola som byggdes 1905. Det är en fin gammal skola som ligger vid Karlbergsskogen. Det finns goda förbindelser då skolan ligger nära centrum och tågstationen i Köping. Det är ca 400 elever på skolan och vi har en musikprofil för ca 25 elever per årskurs. Personalen är engagerad och det finns en fin ”vi-känsla” på skolan. Vi är organiserade i årskursarbetslag och har även träffar i ämneslag regelbundet. Elevhälsan arbetar för att vara ett bra stöd för elever och lärare och dess styrka är att den består av olika professioner som kompletterar varandra. Vi arbetar för att utveckla vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete. Under läsåret 19/20 har hela skolan arbetat med tillgänglig lärmiljö.

 

Alla elever har tillgång till en IPad och vi vill ligga i framkant med it-pedagogik, eftersom vi märker att det engagerar eleverna och ger förbättrade kunskapsresultat. Vi vill utveckla användandet av digitala verktyg för att bli en än mer inkluderande skola. På skolan finns det en IT-pedagog som är till stor hjälp och är tillgänglig för personalen. 

 

Skolan ligger bra beläget med tillgång till en stor idrottshall, badhus, en idrottsplats för friidrott och Karlbergsskogen. Vi söker nu en tredje idrottslärare på skolan som även kan undervisa i matematik, då timplanen i både idrott och matematik utökats.

 

Arbetsuppgifter:

Du arbetar som lärare i idrott och matematik samt som kontaktlärare. Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och i mötet med eleverna utvecklar du ständigt dig själv och din roll som lärare. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina kunskapsmål. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med undervisande lärare, elevhälsoteam och vårdnadshavare. 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurserna 7-9. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential.

o   Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor.

o   Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens.

o   Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet.

Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag.

 

 

Du är social och visar en positiv attityd. Du tycker om att arbeta i team och är lösningsfokuserad. 

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Tillträde:

2020-08-10 eller enligt överenskommelse

 

Utbildningsförvaltningen

 

Ansökan:

Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv.

 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande

Utdrag från belastningsregistret krävs.

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Dela detta jobb

Idrott/Ma-lärare till Karlbergsskolan

Köpings kommun