skoljobb.se

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Vinsbo skola 
I norra delen av Smedjebackens kommun ligger Morgårdshammar. Här finns Vinsboskolan år F-6. Vårterminen 2020 har skolan ca 207 elever.  Området runt skolan erbjuder lek- och vandringsvänlig skog med bäckar för vattenlek. Skolan är nära granne till lantdjur.
Vår skola jobbar för att få som mycket rörelser som det bara går för våra elever och har i dagsläget extra idrott.

Arbetsuppgifter

Undervisning i ämnet idrott och hälsa.

Du är väl förankrad i rådande styrdokument och arbetar medvetet med elevernas inflytande och delaktighet.
Ditt arbete vilar på en vetenskaplig grund där du ansvarar för att skolan arbetar mot uppställda mål och för den pedagogiska utvecklingen framåt.

Du är ensam idrottslärare på skolan, men det finns förutsättningar att möta de idrottslärare som i dag jobbar i kommunen, för att gemensamt jobba mot samma mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har legitimation och erfarenhet att undervisa i ämnet idrott och hälsa inom grundskolan. Ett plus är om du även har varit behjälplig i andra ämnen vid behov. Du har tydligt elevfokus där du ser den kompetenta eleven och ser möjligheter snarare än hinder. Du har goda kunskaper i de ämnen du undervisar.

Du är tydlig och målinriktad samt tycker det är viktigt att du har en bra relation till elever, föräldrar och kollegor. Du är positiv och engagerad, har god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att kommunicera både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du ska arbeta för goda relationer till dina elever och kollegor. Alla elever ska känna sig trygga och veta att du lyssnar till deras röst. Du jobbar tillsammans med dina kollegor och ansvarar för att inspirera, stimulerar, ställa krav och göra det möjligt för varje elev att utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå goda resultat. 

Du ska vara positiv och ha en vilja att vilja driva verksamheten framåt, tillsammans med både elever och kollegor.  

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support. 

Idrottslärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb