skoljobb.se

Idrottslärare åk 1-3 till Hagaskolan och Västerskolan

Företag Kungsörs kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-05-25

Ansök nu

Idrottslärare åk 1-3 till Hagaskolan och Västerskolan

Vill du vara med och ge våra minsta elever en inblick i hur rörelse påverkar oss positivt?

I Kungsörs kommun arbetar våra pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Pedagogerna uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt. Vi har ett syfte när vi planerar organisation och utvecklingsarbeten på våra skolor. Det pågår intressanta utvecklingsarbeten med fokus på undervisning och pedagogik utifrån språkutvecklande arbetssätt, bedömning, kollegialt lärande och nyanländas lärande. Vi arbetar även med lektionsdesign och att stärka den sociala kompetensen hos våra elever. Det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi är två små skolor med närhet till varandra och ett tätt samarbete mellan kollegor och skolor.

Kungsörs kommun är en mycket naturskön kommun precis intill Mälaren med ett mycket strategiskt läge sett till geografin. Du kan med enkelhet pendla till och från flera olika städer som t.ex. Eskilstuna, Örebro och Västerås. Kungsör är en liten kommun vilket innebär närhet och korta beslutsvägar. Medarbetare har mycket goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.

ARBETSUPPGIFTER
Du bedriver idrott och hälsa-undervisning för elever i åk 1 till åk 3 på Hagaskolan och Västerskolan. I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Din tjänst fördelas lika på de båda skolorna. Schematiskt undervisar du två heldagar och en halvdag på varje skola för att din arbetsmiljö ska bli så god som möjligt. Skolorna ligger drygt 1,5 km från varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarexamen och legitimation, främst inom idrott och hälsa eller annan relevant erfarenhet inom idrottsområdet.
Som person är du en tydlig ledare för gruppen. Du har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Idrottslärare åk 1-3 till Hagaskolan och Västerskolan

Kungsörs kommun