skoljobb.se

Idrottslärare åk 1-6 till Byskolan 100%

Företag Lunds kommun
Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Idrottslärare åk 1-6 till Byskolan 100%

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 119 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Byskolan är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Byskolan är en F-6 skola med ca 320 elever varav ca 200 är inskrivna i fritidshemsverksamheten. Till By ansvarsområde hör även fyra förskolor, Solbacken, Hallonbacken och Björkbacken och Nyponbacken.

Byskolan är en skola med välutbildade och erfarna pedagoger. Vi strävar efter kontinuitet och trygghet för eleverna genom att de möter samma vuxna i sitt arbetslag under hela dagen; i förskoleklass, i skolan och på fritidshemmet. Vi har ett innovativt förhållningssätt till skolutveckling som bland annat innebär att medarbetarna tar del av skolutvecklingsfrågor och driver olika projekt. Vi arbetar bland annat med IKT i undervisningen; ”Att skriva och räkna med hjälp av datorn” och "Fysik för den digitala generationen”. Våra elever är mycket delaktiga i utvecklingen av vår stora skolgård - allt med ett hållbart utvecklingsperspektiv. Det är viktigt för oss att eleverna undervisas i demokratisk anda.

Byskolan har med glädje erhållit utmärkelserna ”Grön Flagg” och ”Skola för hållbar utveckling”. Vi är också mycket stolta över vårt Matematek dit eleverna kan gå för att uppleva matematikens många aspekter på ett laborativt sätt. Skolmåltiderna tillagas i skolans eget KRAV-certifierade kök, där råvarorna till 100 % är ekologiska och närproducerade.

Besök gärna https://sites.google.com/a/skola.lund.se/byskolan/ eller www.lund.se/byskolan. Vi finns även på Facebook.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer vara att undervisa idrott i årskurserna 1-6, följa läroplanens kap 1-2 och kursplanen i idrott, lägga in uppgifter i Unikum samt betygsätta elever i år 6.
Du arbetar för elevernas lärande och kunskapsutveckling genom att planera och bedriva det pedagogiska arbetet i enlighet med gällande läroplan. En viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och att vara drivande i utvecklingen mot Byskolans gemensamma mål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i idrott. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt att du som person är en naturlig och trygg ledare i lärmiljön och har god samarbetsförmåga. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor samt är en flexibel person som kan handleda och inspirera dina elever och din omgivning. Vi vill också att du är intresserad av miljöfrågor och utomhuspedagogik eftersom Byskolan arbetar mycket med detta.

Enligt lagen Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av annan redan anställd arbetstagare i kommunen.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Idrottslärare åk 1-6 till Byskolan 100%

Lunds kommun