skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning
Grimstaskolan är en F-9 skola med ca. 600 elever, belägen nära naturreservatet i Grimstaskogen. Det är lätt att ta sig hit då skolan ligger några minuters gångväg från Vällingby Centrum med tunnelbana och ett flertal bussförbindelser.

Vi är en skola med engagerade pedagoger och vetgiriga elever. Arbetsplatsen genomsyras av en positiv stämning med många kunniga och ambitiösa pedagoger.

Skolan arbetar språkutvecklande och med entreprenöriellt lärande. Vi satsar extra på IT i undervisningen och alla elever och medarbetare har varsin Ipad.

Vi är en certifierad teknikskola med programmering ända från lågstadiet och vi har ett väl utbyggt kultursamarbete inom ramen för Skapande Skola.

Skolan har satsat extra på fysik aktivitet och rastverksamheten under läsåret bl.a. genom att anställa en person som har huvudansvar för elevernas fysiska aktivitet under raster och håltimmar. 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är utbildad idrottslärare och brinner för att få barn och unga att röra på sig och förstå vikten av en hälsosam livsstil. Ditt uppdrag utgår från kursplanen i LGR 11 och ditt arbete innebär allt från planering och genomförande till bedömning. Du är väl förtrogen med idrottsämnets alla moment.
Du kommer att undervisa elever från åk 5-9 i idrott och hälsa, i en nybyggd idrottshall som stod klar hösten 2017.
Som idrottslärare är du ansvarig för idrottssalen och för inköp av material tillsammans med de andra idrottslärarna. Du är drivande i planering av friluftsaktiviteter för hela skolan samt ansvarig för att organisera simundervisning för de elever som behöver. På skolan finns en rastpedagog som är utbildad simlärare och idrottslärarna bokar även simskolor via Stockholms stad.

På skolan finns ytterligare två engagerade idrottslärare, som du kommer att samarbeta med.

Du är med i den grupp som planerar för ökad rörelse under skoldagen, tillsammans med bl.a. övriga idrottslärare och rastpedagog. Meriterande är om du har erfarenhet av detta sedan tidigare.

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som är legitimerad lärare, med behörighet att undervisa i ämnet idrott och hälsa. 

I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus och är skicklig på att bygga goda relationer med eleverna. Du har ett inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande och strukturerad. Du är positiv, har god samarbetsförmåga med såväl barn som vuxna och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med elever, kollegor, och föräldrar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/3137

Kontakt    
Magdalena Fernler, 08-50845145
Facklig företrädare    
Helena Stenberg Lärarförbundet, 08- 508 45 160
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Idrottslärare åk 4-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb