skoljobb.se

Idrottslärare med möjlighet till förstelärarskap

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Idrottslärare med möjlighet till förstelärarskap

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Behörig idrottslärare, 100%, med möjlighet till förstelärare till IES Falun

Internationella Engelska skolan Falun växer och till hösten blir vi ca 510 elever fördelade på 18 klasser, i åk 4-9. Vi söker därför ytterligare en medarbetare som vill bli en del av vårt team från och med augusti 2019. Vi söker dig som är utbildad idrottslärare och som tillsammans med övriga pedagoger, kan stötta och inspirera våra elever att nå sin fulla potential under sina skolår hos oss. Detta innebär bland annat ett tätt samarbete med flera olika lärare, och stort engagemang med flera olika individuella elever, samt kontakt med vårdnadshavare.

Det här är möjligheten att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke. Våra lektioner bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämne. Självklart följer vi den svenska läroplanen. Mentorskap kommer vara en del av arbetsuppgifterna och du kommer att tillhöra två arbetslag, dels ett Year Team, som leds av årslagsansvarig, dels PE- department, som leds av estetämnesansvarig.  Förutom det, kommer du även att tillhöra ett nätverk av idrottslärare från våra andra 37 IES-skolor i Sverige, för att utbyta erfarenheter och utveckla verksamheten i våra skolor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Hos oss är studiero viktigt, varför du behöver vara trygg i din lärarroll och ha förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever och kollegor, och en vilja att vara med och utveckla vår skola. Även om företagsspråket är engelska, talar du svenska med de flesta elever. Våra digitala plattformar är Google och SchoolSoft.

Tjänsten är på 100%, med tillträde i augusti 2019. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

IES Falun tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskola. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och tough love. För mer information om vår skola besök http//engelska.se/falun

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonsplatser. Vänligen respektera detta. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta rektor Magdalena Iljans,magdalena.iljans.falun@engelska.se

Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Maila din ansökan till application.falun@engelska.se. Märk din ansökan "Idrottslärare”.

Välkommen in med din ansökan!

Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt.

 

Dela detta jobb

Idrottslärare med möjlighet till förstelärarskap

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB