skoljobb.se

Är du idrottslärare med musikalisk talang eller intresse för fritidshem? Här finns möjligheter för den rätte/a att utvecklas tillsammans med elever och oss härliga kollegor, vi välkomnar din ansökan!

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen

Kyrkskolan har cirka 200 elever i åldrarna F-3 och vi är 25 anställda. Vi samarbetar med Sunnerbyskolan 4-6 som ligger ett stenkast bort inom samma rektorsområde, Sorunda.

Kyrkskolan ligger vackert invid kyrkan i Sorundas böljande jordbrukslandskap med mycket natur inpå knuten. Vi har en stor och nyrenoverad idrottssal med fina omklädningsrum och ett kontor för dig. Vi har en fantastisk skolgård som inbjuder till lek och rörelse och låter elevens skoldag varieras med inslag av rörelse. På gården finns dessutom två uteklassrum för utepedagogik.

Här står elevens lärande och utveckling i fokus. Det uppnår vi bland annat genom ett kollegialt lärande där ett formativt förhållningssätt med normkritiska inslag är tongivande för vår pedagogik. Vi arbetar med både digitala och traditionella läromedel. Vi jobbar med såväl grupp- som individfokus. Genom kooperativa metoder skapar vi förutsättningar för eleverna att agera som läranderesurser för varandra.

Samsyn är en viktig fråga för oss och därför möts både lärare och fritidspersonal i elevhälsan, trygghetsteam och i klassrummet för en helhetssyn på barnens utveckling. Genom halvklassundervisning får eleverna tillfälle till stöd med sin ordinarie lärare. På skolan finns även skolsköterska, kurator, speciallärare och specialpedagog till stöd. Vårt samarbete med vårdnadshavare är nära och vi har ett aktivt föräldraråd. Vår biträdande rektor bloggar om skolan på www.kulturpedagogik.se där du också kan se mer glimtar av vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en utbildad idrottslärare F-3 om 65 % med möjlighet att bygga på tjänsten med undervisning i musik och/eller fritidshemmet till 100 %. Genom varierade metoder skapar du engagemang och möjlighet för alla elever att nå målen. Lek och samspel är en viktig fråga såväl som idrott och hälsa. Då samarbete är ett ledord hos oss ser vi gärna att du är positiv, lösningsinriktad, drivande och bedriver ett tydligt ledarskap.

Det här söker vi hos dig

  • Legitimerad lärare med idrottsbehörighet
  • Erfarenhet av fritidshem
  • Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift

Som person är du utpräglat kommunikativ, är lyhörd för elevernas frågor och synpunkter och inger förtroende. Du arbetar mycket bra med andra människor och har lätt att skapa goda relationer. Du har lätt för att anpassa ditt uppträdande efter omgivningen och situationen och visar respekt och hänsyn till olikheter.

I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du är van att ta initiativet och kan agera självständigt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig och du håller dig uppdaterad med senaste forskning och kvalitetsstandarder och tillämpar detta.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 65-100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KYR/2019/0031 


 

Det här erbjuder vi dig!


Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Marie Glad

rektor

08-53197001

marie.glad@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter

08-520 680 00

Idrottslärare med sång- eller fritidsintresse till Kyrskolan i Sorunda

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb