skoljobb.se

Idrottslärare och fritidsledare

Regioner
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Idrottslärare och fritidsledare

En dag på jobbet 
Tjänsten är en kombinerad tjänst där du jobbar som idrottslärare på låg- och mellanstadiet samt som fritidsledare på fritids. I arbetsuppgifterna ingår att leda lektioner i idrott i åk 1, 2, 3 och 4. Sedvanliga läraruppgifter ingår i den här delen av uppdraget såsom planering av lektioner och frånvarorapportering. Mentorskap ingår dock inte. Du kommer att vara en del av arbetslaget på fritids där du jobbar tillsammans med övrig fritidspersonal kring barnen. Du är med och driver utvecklingen utifrån att undervisningen i fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda en meningsfull fritid. Dina ansvarsområden kommer vara att driva och initiera detta arbete i samarbete med övrig personal.   
 
Vem är du?   
Krav: 
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad i ämnet idrott och som antingen är utbildad fritidsledare/fritidspedagog eller har erfarenhet av att jobba i fritidshem. 
 
Meriterande: 
Meriterande är om du har både utbildning och erfarenhet både som idrottslärare och som fritidsledare eller liknande. 
 
 Personliga egenskaper: 
Du behöver vara driven, initiativtagande, flexibel, positiv, kunna möta barnen på deras nivå, kunna samarbeta.  
 
Vi erbjuder dig  
Det finns många fördelar med att jobb i Södertälje kommun. Vi erbjuder dig till exempel friskvårdsbidrag. Du har förmåner i form av strukturerade medarbetarsamtal, möjlighet till fortbildning, att delta i konstförening med utlottning och mycket mer. Inom grundskolan har vi ett strukturerat och väl fungerande kompetensutvecklingsarbete där du som medarbetare kommer att ges möjlighet att ha karriärsutveckling inom just idrott och hälsa och fritidspedagogik. Kompetensutvecklingsdagarna är nämligen ämnesspecifika och vill vill satsa på våra medarbetare.  
 
Välkommen till oss!  
Hölöskolan är en kommunal skola som ligger vackert med naturen runt knuten i ett mycket lugnt, lantligt område i Södertäljekommun. Vi är en tvåparallelig F–9-skola och här arbetar drygt 50 person med våra 430 elever. Vi har ett tillagningskök som lagar god och näringsrik mat till eleverna varje dag. Ca 80% av maten är närodlad eller ekologisk. Det finns ett kommunalt bibliotek på skolan som är öppet för eleverna på förmiddagarna och allmänheten på eftermiddagarna. I anslutning till skolan finns även idrottsanläggningar, fotbollsplaner, utegym och motionsspår. Vår verksamhetsidé och våra mål är en lugn och trygg skola med arbetsro och goda resultat. Vi jobbar med de tre t:na - tydlighet skapar trygghet vilket i sin tur skapar trivsel.   
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Legitimerad idrottslärare och fritidsledare eller erfarenhet av liknande arbete inom fritids eller med barngrupper.
Se ovan

Dela detta jobb

Idrottslärare och fritidsledare

Södertälje kommun