skoljobb.se

Idrottslärare sökes till Svartbäcksskolan

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-21

Ansök nu

Idrottslärare sökes till Svartbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Svartbäcksskolan är en F-6 skola med tillhörande grundsärskola med ca 520 elever.

Skolan ligger vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet.

Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda kunskapsresultat.

Vi arbetar ständigt med kvalitetsutveckling av verksamheten, där höjda resultat, ökad likvärdighet samt tillgänglig lärmiljö står högt på agendan. Vår skolmiljö är kreativ vilket vi på olika sätt synliggör i lärandet.

Vi kallar oss för hälsans skola där hela individen står i fokus för lärandet. Vi har förstelärare som tillsammans med skolledningen leder det pedagogiska utvecklingsarbetet genom kollegialt lärandet med fokus på att nå våra gemensamma mål.  

Vi kan stoltsera med att vi har digitala lösningar för alla klasser på skolan med SmartBoards i alla klassrum och en väl utvecklad digital undervisning. På lågstadiet använder vi Ipads och Chromebooks och på mellanstadiet arbetar vi mestadels digitalt, då eleverna har egna Chromebooks.  

Vi utgår från samtalsmetoden CPS i vårt arbete med eleverna. CPS är en metod för bland annat konfliktlösning som utgår från förhållningssättet att barn gör rätt om de kan.

Maten i vår skolrestaurang är hemlagad av våra kockar och vi är återkommande nominerade i White guide junior.

Ditt uppdrag

Du kommer tillsammans med vår andra idrottslärare ansvara för undervisningen i årskurs 1 - 6 samt grundsär. I uppdraget ingår planering av lektioner samt idrottsdagar, bedömning och dokumentation. Arbetslagsarbete med kollegialt lärande är ett av våra sätt att arbeta med skolutveckling och är en förutsättning för alla våra lärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa. Du har erfarenhet av att undervisa i både grundskolan samt grundsärskolan.

Det här söker vi hos dig

Du är en trygg och tydlig person. Du har förmåga att skapa förtroende hos elever, föräldrar och kollegor samt att anpassa undervisningen efter elevernas behov. Du ser vikten av kollegialt samarbete som en förutsättning för god skolutveckling. Du har god digital kompetens då vi använder oss av IT till det mesta i skolan.

Det här kan vi erbjuda dig

  • Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.
  • Fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid samt möjlighet till semesterväxling.
  • Friskvårdscheckar, 2000:-/år

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Idrottslärare sökes till Svartbäcksskolan

Haninge kommun