skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Åsö Grundskola är en 7-9 skola som ligger mitt på Södermalm. Skolan har idag ca 530 elever fördelad på 21 klasser och är indelad i fyra arbetslag med delat ansvar för 5 till 6 klasser. Du kan läsa mer på vår webbplats: https://asogrundskola.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär en deltidstjänst, 50%, som idrottslärare på högstadiet med undervisning i samtliga årskurser. Beroende på eventuell annan ämnesbehörighet kan omfattning på tjänsten utökas. Du är också medlem i ett arbetslag med delat ansvar för 5-6 klasser och mentorskap.

Vi söker dig som är leg. lärare i Idrott och hälsa åk 7-9. Du är väl insatt i de styrdokument som finns för verksamheten. Du tycker om att undervisa, leda, inspirera och utveckla elever. Du har ett formativt förhållningssätt och har alltid elevernas bästa för ögonen. Du är en tydlig, positiv ledare som tycker om att arbeta med elever. Du är lösningsfokuserad och har lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och alla oss övriga på skolan. Ämnesbehörighet i annat ämne kan vara meriterande och innebära möjlighet till högre tjänstgöringsgrad.

Kvalifikationer 
Legitimerad lärare med adekvat ämnesbehörighet för årskurs 7-9. Ämnesbehörighet i matematik är meriterande. Erfarenhet är inget krav men meriterande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50% - 100%
Referensnummer    2019/2843

Kontakt    
Hans Björck, +46 76 825 44 42
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Idrottslärare till Åsögrundskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-22

Ansök nu

Dela detta jobb