skoljobb.se

Idrottslärare till Fruängens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-27

Ansök nu

Idrottslärare till Fruängens skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Fruängens skola är en F-9-skola med 650 elever. Skolan ligger i anslutning till Fruängens centrum med närhet till goda kommunikationer - tunnelbana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen men även nyare bostadsområden.

Skolan består av sex byggnader vackert belägna runt en skolgård med tallar och stora ytor att leka och röra sig på. Klassrummen är moderna och erbjuder en stimulerande arbetsmiljö. Interaktiva skrivtavlor finns i alla klassrum. Vi har skolbibliotek, god tillgång till läsplattor och bärbara datorer.

Skolans elevhälsoteam består av skolsköterska, kurator, studie- och yrkesvägledare, skolpsykolog samt speciallärare som representerar respektive arbetslag i elevhälsoteamet.

Läs mer på www.fruangensskola.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en vikarie  för obestämd tid p g a  planerad frånvaro hos ordinarie idrottslärare. Undervisning i åk 1-6 samt åk 8. Du har två erfarna kolleger att samarbeta med och få stöd av i lektionsplaneringen. 

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 1-9 och ämnet idrott och hälsa. Du kan även ha annan lämplig utbildning eller erfarenhet som passar för uppdraget. Erfarenhet att leda

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100

Ort    Fruängen
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5890

Kontakt    
Per-Arne Wigren, 0850823706
Facklig företrädare    
Margaretha Jacobson, 08-508 23 702
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Idrottslärare till Fruängens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen