skoljobb.se

Idrottslärare till Närlundaskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-22

Ansök nu

Idrottslärare till Närlundaskolan

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

NÄRLUNDASKOLAN ligger naturnära och centralt i Ekerö tätort. Skolan har 370 elever i åk F-6. Den har nyligen byggts om och har modern teknisk utrustning i alla lokaler. Personalens förhållningssätt är inkluderande och vi strävar efter att göra utbildningen tillgänglig för alla. Arbetsmiljön är en miljö för lärande. Vi tycker att personalens lärande är lika viktigt som elevernas.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning 

I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Vi söker en idrottslärare för undervisning i åk 1–6.
Närlundaskolan är en personlig skola med bra stämning. Vi arbetar i åldershomogena grupper, men vid temaarbeten, friluftsdagar och i våra traditioner möts olika åldersgrupper och ofta är hela skolan tillsammans. De äldre elevernas fadderskap för de yngre är en av skolans styrkor. Skolan är nyligen renoverad och har fina lärmiljöer. Omgivningarna bjuder in till både lek och lärande. Förutsättningarna för idrottsundervisning är riktigt bra!
Det pedagogiska arbetet är evidensbaserat och vårt systematiska kvalitetsarbete är väl utvecklat. Det gäller även arbetet med värderingar, trygghet och studiero.

Kvalifikationer

Idrottslärarutbildning med legitimation eller motsvarande kompetens.
Kunskaper om anpassningar för elever med särskilda behov.
Det är en extra nerit om du har behörighet att undervisa i något ytterligare ämne.

Du som arbetar i Närlunda kommer ha möjlighet att delta i lärcirklar, learning studies och Skolverkets olika insatser. Personalen har stort inflytande över vilken inriktning lärandet har. Tid finns i tjänsten och vi har en pedagogisk konferens varje vecka. Vi använder metoder som bygger på goda relationer till elever, tex. CPS och lågaffektivt bemötande. Sådana metoder och även språkutvecklande arbetssätt får du lära mer om här.
Välkommen att utvecklas med oss!

Tillträde: 2019-08-12
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner
Caroline Lidström
Rektor
08-124 578 80

Emil Swanberg
Arbetslagsledare
08-124 578 88

Sandra Djalilian
Lärarnas Riksförbund
08-124 578 88

Du ansöker senast 2019-05-22 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Idrottslärare till Närlundaskolan

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen