skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen att söka tjänst på en av Stockholms vackraste innerstadsskolor. Sofia skola på östra Södermalm. Skolan är populär, många vill ha sina barn här och idag har skolan ca 900 elever i skolåren F-9 och ca 130 anställda. En bra verksamhet, god stämning och entusiastiska medarbetare utmärker skolan. Samtliga skolans tillsvidareanställda lärare har legitimation. Elevens bästa är ledstjärnan i de beslut vi fattar. Vi vill ge alla våra elever goda förutsättningar att kunna göra de val man önskar senare i livet. Det betyder att vi arbetar målmedvetet för att alla elever ska ha god måluppfyllelse, använda sin fulla potential och nå så långt som möjligt i en trygg och stimulerande miljö.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att tjänstgöra som idrottslärare för våra elever på låg- och mellanstadiet.

Du ansvarar för att undervisningen håller hög kvalitet och du har ett nära samarbete och samplanering med skolans övriga två idrottslärare.

Du ingår i arbetslag 4-6 och ansvarar för idrottsdagarna på mellanstadiet.

I tjänsten ingår också att under dina lektionspass ha ansvar för hallen så att den är en säker arbetsmiljö för såväl dig som lärare som dina elever.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet i idrott åk 1-9

Du förväntas ha god ledarförmåga, ett gott förhållningssätt och att eleverna erbjuds en god lärmiljö.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190811
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2018/5793

Kontakt    
Helena Wide, 076 124 04 02
Facklig företrädare    
Mats Sandgren, LR, 08 508 40 401
Gun-Marie Sohlin, Lf, 08 508 40 401
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Idrottslärare till Sofia skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb