skoljobb.se

Igelsta grundskola söker lärare i svenska

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-24

Ansök nu

Igelsta grundskola söker lärare i svenska

En dag på jobbet 
Igelsta grundskola - skolan som välkomnar alla!
Vi vill att våra elever som lämnar årskurs nio ska ha god tillit till sin egen förmåga och tilltro till sina möjligheter i framtiden. Vi vill också att de har så goda kunskaper att de själva kan välja väg på gymnasiet. Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Igelsta grundskola, där du kommer att undervisa våra härliga elever i årskurs 7–9 i svenska. Vi vill ge dig ett utmanade och lärorikt arbete där du tillsammans med härliga kollegor i arbetslaget 7–9 och engagerad skolledning kommer få arbeta aktivt för att utveckla skolans undervisning. I svenska har vi ett tvålärarsystem vilket innebär att du undervisar tillsammans med en annan erfaren lärare. Du är mentor i årskurs 9. Tjänsten är ett vikariat fram till sommarlovet 2021.

 

Vem är du? 
- Lärarutbildning och legitimation är ett krav.
- Det finns många egenskaper som en bra lärare behöver, vi väljer att lyfta fram att du behöver vara undervisningsskicklig, ha förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Vi erbjuder dig 
- Friskvårdspeng
- Pedagogisk lunch
- Engagerade medarbetare
- Fräscha, nybyggda lokaler och en härlig utomhusmiljö

I Södertälje kommun har vi ett väl utbyggt och strukturerat kompetensutvecklingsprogram för medarbetare inom skola och förskola. Vi vet, genom spår och bevis, att ökad kvalité i undervisningen ger goda skolresultat, en trevlig arbetsmiljö, goda förutsättningar för våra medarbetare att utföra sina jobb och framför allt glada medarbetare och det satsar vi på här hos oss på Igelsta grundskola och i stort i kommunen.

 

Välkommen till oss 
Igelsta grundskola är en relativt nystartad F–9-skola som växer i takt med att området runt oss expanderar. Idag är vi 460 elever och 55 anställda,. Vi har fina lokaler och gott om plats, en härlig utemiljö och vi har nära till naturen. Vi bygger upp vår verksamhet och du får vara med och påverka hur undervisningen ska se ut på skolan. I rollen som lärare kommer du planera, utvärdera och utveckla din undervisning med dina kollegor i arbetslaget som stöd. Skolan har ett tydligt ledarskap och engagerade lärare där kunskap och lusten att lära alltid är i centrum.
Våra klassrum är inbjudande och kreativa lärmiljöer. Slöjd-, bild- och musiksalar och ett fantastiskt bibliotek lockar till nyfikenhet, läslust och kreativitet.
Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Igelsta grundskola söker lärare i svenska

Södertälje kommun – Utbildningskontoret