skoljobb.se

Igelsta grundskola söker lärare i svenska och engelska

Ansök nu

Igelsta grundskola söker lärare i svenska och engelska

En dag på jobbet  
Igelsta grundskola söker lärare i svenska och engelska  
Vi söker lärare som vill undervisa årskurserna 4 till 9  
Hos oss får du ett utmanade och lärorikt arbete där du tillsammans med kollegor arbetar aktivt för att utveckla skolans undervisning.  
 
Vi är en relativt nystartad F–9-skola som växer. Till hösten blir vi 380 elever, och när vi är färdigväxta är det tänkt att vi ska bli 600 elever. Vi bygger nu upp vår verksamhet och du får en stor chans att vara med och påverka hur undervisningen ska se ut på skolan. I rollen som lärare kommer du planera, utvärdera och utveckla din undervisning med dina kollegor i arbetslaget som stöd. Skolan har ett tydligt ledarskap och engagerade lärare där kunskap och lusten att lära alltid är i centrum.  
Till hösten kommer vi flytta in på våning tre som är ombyggt för att passa vår verksamhet med bla en ny musiksal och bildsal.  
 
Klassrummen på vår skola är utrustade för att vara inbjudande och kreativa lärmiljöer. Projektrum, slöjd- bild-och musiksalar och ett fantastiskt bibliotek lockar till nyfikenhet, läslust och kreativitet.  
 
 
Vem är du?  
Lärarutbildning och legitimation är ett krav.  
Det finns många egenskaper som en bra lärare behöver, vi väljer att lyfta fram att du behöver vara undervisningsskicklig, ha förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor.  
 
 
Vi erbjuder dig  
- Friskvårdspeng  
- Pedagogisk lunch  
- Engagerade medarbetare  
- Fräscha, nybyggda lokaler och en härlig utomhusmiljö  
 
 
Välkommen till oss  
Skolans verksamhetsidé vill säga att vi vill rusta eleverna med kunskaper, erfarenheter och förmågor som gör dem globala, verbala och digitala. Det innebär ett helhetstänk i hur undervisningen organiseras och en ämnesintegrerad undervisning som utmynnar i projekt med möjlighet att fördjupa och engagera sig i frågor som är viktiga och intressanta, och som också bidrar positivt till samhället – lokalt och globalt.  
 
 
Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.  
 
 
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Igelsta grundskola söker lärare i svenska och engelska

Södertälje kommun