skoljobb.se

IKT-pedagog

Regioner
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

IKT-pedagog

En dag på jobbet 
Om du är morgonpigg kan du starta dagen med en kopp kaffe och lite prat med kollegor. På Fornbackaskolan får du vara en del av hela skolans mångfacetterade verksamhet. Du kommer att få möjlighet att vara med och forma skolans digitaliseringsarbete. Vi vill bedriva undervisning på ett inspirerande, spännande, utvecklande och lekfullt sätt. 
Som IKT-pedagog är det viktigt att fokus inte bara hamnar på hur verktygen och appar fungerar, utan även på vad dessa verktyg kan innebära för lärandet i undervisningen. De pedagogiska frågorna ska ligga i fokus och hur de digitala hjälpmedlen kan underlätta för elevernas inlärning och kunskapsutveckling.   
 
Vem är du?  
Krav:  
- Vi önskar att du har lärarlegitimation som lärare/lärare i fritidshem/fritidspedagog eller bibliotekspedagog
- Du ska vara kunnig i IKT och hantera tekniska frågor och problem 
- Du ska vara delaktig och drivande i Fornbackaskolans IKT-utveckling, såväl tekniskt som pedagogiskt 
- Du kommer att handleda och utbilda personal inom IKT 
- Du kommer att administrera och hantera iPads, konton och licenser  
 
Meriterande: IKT-utbildningar som följer de nya utbildningskraven inom digitalisering. 
 
Personliga egenskaper: 
Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt och en stor portion humor. Självklart behöver du också ha en god samarbetsförmåga.  
 
Vi erbjuder dig  
En mångkulturell miljö med något nytt att lära sig varje dag tillsammans med kollegor och elever. Du ingår i ett kollegialt lärande med dina kollegor och har många möjligheter till samverkan med olika skolformer. Skolan kommer till vårterminen 2019 att ingå i Specialpedagoglyftet med fokus på digitalisering.Som anställd i Södertälje kommun har du friskvårdspeng. 
 
Välkommen till oss!  

Fornbackaskolan är en mångkulturell grundskola och grundsärskola i Södertälje med ca 340 elever och 90 medarbetare. I grundsärskola går det ca 40 elever. Vi har en mycket god stämning på skolan "Fornbackaandan" vilket innebär att man som medarbetare hjälper och stöttar varandra.  
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

IKT-pedagog

Södertälje kommun