skoljobb.se

Industriteknisk lärare till Filbornaskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Industriteknisk lärare till Filbornaskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Filbornaskolan är en arbetsplats som kännetecknas av en elevorienterad- och lösningsfokuserad verksamhet med en tydlig pedagogisk idé. Sammanhållningen på skolan är omtalad, både mellan elever och personal samt i personalgruppen. Filbornaskolan är Helsingborgs största idrottsgymnasium, som präglar skolan på ett mycket positivt sätt. Vi har fem nationella program, introduktionsprogram samt en gymnasiesärskola. Du får arbeta tillsammans med många trevliga kollegor. Filbornaskolan är "Helt enkelt en bra skola!"

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker ytterligare ett proffs!

med kompetens och erfarenhet inom svets och plåtbearbetning.

Vi kan erbjuda ett mycket spännande och annorlunda uppdrag där dina sakkunskaper, din färdighet och förmåga att lära ut är helt avgörande för oss och branschens framtid.

Till sommaren går en medarbetare vidare till en annan tjänst och då behöver vi komplettera med rätt personal. Våra uppdragsgivare är också våra kunder, vilket ställer höga förväntningar men också tydliga krav på hela innehållet i vår verksamhet.

Vill du vara med och forma vår fortsatta utveckling? Då behöver du uppfylla våra önskemål här nedan.

Industritekniska programmet erbjuder elever en bred utbildning, där teori varvas med mycket praktiskt arbete. Eleverna lär sig hantering av verktyg och industriella utrustningar, bearbetning av olika material, tillverkning, kvalitetssäkring, vardagligt underhåll och reparationer. Förståelsen från idé till prototyp med design och konstruktion är väsentlig, precis som produktionens olika villkor kring exempelvis ekonomi och hållbar miljö.

KVALIFIKATIONER
Du är en mycket erfaren och duktig svetsare. Har arbetat i alla svetsmetoder, har aktuella svetslicenser och intyg på din skicklighet är meriterande. Givetvis behärskar du plåtbearbetning i alla dess former och därtill hörande maskiner.

Har du arbetat med laserskärning, programmering och beredning, så är detta också meriterande. Filbornaskolan har investerat i modern teknik och har en laserskärmaskin! I så fall har vi en fantastisk möjlighet för dig att arbeta vidare med detta.

Du vet vilka krav industrin har kring exempelvis ritningsläsning och kvalitetskriterier. Rita i CAD och 3D-CAD samt hantera CAD/CAM program är också en förutsättning för jobbet hos oss. Andra kompetenser inom industriteknik är ett stort plus.

Din nyfikenhet och ditt intresse för att lära nytt, håller dig uppdaterad om utvecklingen inom ditt kompetensområde. God samarbetsförmåga är en självklarhet för dig samt social kompetens med ett gott bemötande för att säkerställa ditt och vårt varumärke gäller, i alla lägen!

Det finns många fördelar med att jobba i Helsingborgs stad oavsett vilket yrke du har. Vår gemensamma uppgift är att erbjuda invånarna, och de som söker sig hit, tjänster av den absolut högsta kvalitén.

Tjänsten omfattar undervisning på Industritekniska programmet, Filbornaskolan Helsingborg. Erfarenhet av undervisning eller liknande erfarenheter är meriterande.

Saknar du pedagogisk utbildning men är intresserad av läraryrket finns möjligheter att kombinera ett arbete hos oss med en sådan utbildning.

Inför en anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Vi kommer också be dig genomföra några olika arbetsprover.

Vill du veta mer innan du gör din ansökan är det bara att slå en signal eller skicka ett mail. Vill hellre besöka oss för att bilda dig en egen uppfattning om skolan och oss som jobbar här, är du varmt välkommen. Du hittar kontaktuppgifterna nedan!

Är du rätt person och känner att denna beskrivning passar in på dig?
Skicka då din ansökan till oss snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval. Varm välkommen!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.
Vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan snarast.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Industriteknisk lärare till Filbornaskolan

Helsingborgs Stad