skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med ca 360 elever. RWS Bromma är belägen i hjärtat av Bromma på Beckomberga sjukhus parkområde. Verksamheten drivs i kulturmärkta lokaler, som är vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken. Skolan har parallellklasser i de flesta årskurser och består utav förskoleklass, lågstadium, mellanstadium och högstadium. Vi har ett kompetent fritidsteam och en helt ny skolgård som ger oss stora möjligheter att aktivera eleverna på raster och på fritids.

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad lärare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge barn och ungdomar en god start i livet. Du är legitimerad grundskollärare med behörighet för att undervisa i SO och engelska på högstadiet. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven.

Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. Du ser dig själv som en viktig del i arbetet för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med möjlighet till att den går över i en tillsvidareanställning. Tillträdesdag enligt överenskommelse i mitten av januari 2019.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig?

Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se/rws-bromma/

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret på https://roirekrytering.se/lediga-jobb/inspirerande-och-driven-grundskollarare-i-so-och-engelska-till-hogstadiet/ och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdag är 21 december 2018.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta Rektor Ulrika Nimstrand på ulrika.nimstrand@rws.se eller telefonnummer 0708-588187

Inspirerande och driven grundskollärare i SO och engelska till högstadiet

Regioner
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Dela detta jobb