skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

Raoul Wallenbergskolan Uppsala är en uppskattad 6-9 skola med ca 240 elever och 30 kollegor. Verksamheten drivs i kulturmärkta lokaler på tre plan med rymliga och ljusa klassrum.

Vem är du? Vi söker en drivande och engagerad lärare som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för alla elever. Du har relevant utbildning för att kunna ansvara för utbildningen i samhällskunskap och geografi för årskurserna 6-9. Tjänsten är på 75% och är schemamässigt fördelad på tisdag till fredag. Vi läser i perioder vilket gör att schemat ser lite annorlunda ut i två veckors-perioder. I tjänsten ingår även delat mentorskap i årskurs 9. Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år med möjlighet till förlängning.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har lätt för att skapa goda relationer med elever och kollegor. Vi tror på ett ledarskap som karakteriseras av struktur, tydlighet, inspiration och värme.

Dina framtida lärarkollegor beskrivs som prestigelösa, inbjudande och ambitiösa. Vi jobbar efter mottot att det ska vara roligt att gå till jobbet! Vi erbjuder även en stödjande och närvarande ledning samt ett speciellt mentorsupplägg till nya lärare.

Något av det vi erbjuder:
• Friskvårdsbidrag
• En verksamhet där individuell och kollektiv kompetensutveckling är högsta prioritet.
• Vi erbjuder två karriärspår: ett pedagogiskt/didaktiskt- och ett ledarskapsspår.
• En närvarande skolledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med lärarkåren arbetar mot ambitiösa mål. Vi har ett väl utvecklat system med förstelärare för det pedagogiska karriärspåret och för de lärare som vill utveckla sitt ledarskap erbjuder vi en intern ledarskapsutbildning som syftar till att bereda vägen inför framtida skolledarjobb.
• En närvarande skolledning med en tydlig pedagogisk idé och ett ambitiöst kollegium som brinner för att göra skillnad för eleverna och ser samarbete som en självklarhet.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret på https://roirekrytering.se/lediga-jobb/inspirerande-och-driven-so-larare-till-en-omtyckt-och-centralt-belagen-hogstadieskola/ och bifoga ditt CV. Din ansökan vill vi ha senast den 10 november 2018.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta biträdande rektor Sofie Andersson, sofie.andersson@raoulwallenbergskolan.se, 073-3012171

Inspirerande och driven SO-lärare till en omtyckt högstadieskola!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-10

Ansök nu

Dela detta jobb