skoljobb.se

Intresseanmälan timvikariat förskola och skola

Ansök nu

Intresseanmälan timvikariat förskola och skola

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar. Den omfattar förskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, förskoleklasslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, grundskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, grundsärskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, fritidshemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, fritidsgårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och fritidsklubb.

Arbetsbeskrivning
Som timvikarie kommer du att arbeta i våra förskolor och skolor vid behov och du kan komma att ingå i olika arbetslag. Du arbetar för att stödja barn/elevers utveckling och lärande samt bedriva pedagogiskt arbete enligt läroplanen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år och som har intresse för arbete med barn och ungdomar. Relevant utbildning och/eller erfarenhet inom området är meriterande. En viktig egenskap hos dig att du har lätt för att samarbeta med andra och har förmåga att se vad som behövs göras. Du behärskar det svenska språket väl såväl i tal som skrift. Det är viktigt att du är flexibel då det krävs att du kan hoppa in och jobba med kort varsel. Vi förutsätter att du arbetar utifrån helhetssyn på barnet/eleven och att du har respekt för varje barns/elevs behov. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil då vi har förskolor och skolor i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är en merit om du talar finska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inom verksamheter som rör barn och ungdomar krävs att du visar ett utdrag ur belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på http://www.polisen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster .

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, Timvikariat

Ansökan
Intresseanmälan senast: 2018-12-31
Referensnummer: 2018:002

Om du blir aktuell som timvikarie inom förskolan förbinder du dig att kontinuerligt uppdatera din tillgänglighet i vårt bokningssystem med vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta så bokas du direkt genom systemet via SMS.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Dela detta jobb

Intresseanmälan timvikariat förskola och skola

Surahammars kommun