skoljobb.se

Intresseanmälan timvikariat Förskola och Skola

Regioner
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Intresseanmälan timvikariat Förskola och Skola

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!
Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar. Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård.
I kommunen har vi skolor och förskolor som arbetar tätt tillsammans och erbjuder en hög kvalité på våra verksamheter. Vi har många kompetenta och engagerade lärare och Surahammars kommun har högst antal lärare med behörighet i länet.

Arbetsbeskrivning
Som timvikarie kommer du att arbeta i våra förskolor och skolor vid behov och du kan komma att ingå i olika arbetslag. Du arbetar för att stödja barns utveckling och lärande samt arbetar med pedagogiskt arbete enligt läroplanen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år och som brinner för arbete med barn och ungdomar. Lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom området är meriterande. En viktig egenskap hos dig att du har lätt för att samarbeta med andra och har förmåga att se vad som behövs göras. Du behärskar det svenska språket väl såväl i tal som skrift. Det är viktigt att du är anpassningsbar då det krävs att du kan hoppa in och jobba med kort varsel. Vi förutsätter att du arbetar utifrån helhetssyn på barnet/eleven och att du har respekt för varje barns/elevs behov. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil då vi har förskolor och skolor i våra tre tätorter Virsbo, Ramnäs och Surahammar. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser finsktalande sökande med tvåspråkskompetens som meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Inom verksamheter som rör barn och ungdomar krävs att du visar ett utdrag ur belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på http://www.polisen.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Timvikariat

Ansökan
Intresseanmälan senast: 2019-12-31
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Referensnummer: 2019:2

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Intresseanmälan timvikariat Förskola och Skola

Surahammars kommun