skoljobb.se

It-pedagog med undervisning i matematik

Regioner
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

It-pedagog med undervisning i matematik

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Ribbaskolan i Gränna
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2019-09-01
Sista ansökningsdag    2019-09-18
Referensnr    19-60-2224

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Ribbaskolan!
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 80 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss.
Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.

Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Detta får du arbeta med
Som IT-pedagog i Gränna skolområde kommer du att stödja arbetet med att hjälpa eleverna att utveckla digital kompetens. Du arbetar nära skolledningen med IT relaterade frågor på både operativ och strategisk nivå. Du kombinerar tjänsten med undervisning i matematik på cirka 50 % på Ribbaskolans högstadie.

Din kompetens
Du har pedagogisk utbildning med behörighet att undervisa i ma 7-9 samt dokumenterad kompetens inom IT. Erfarenhet av liknande tjänst inom skola är meriterande. Kunskaper att stödja skolans utveckling av undervisningen i programmering är meriterande. Du är ansvarsfull och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med elever, personal och skolledning och har en vilja och ett engagemang för att på ett hållbart sätt driva IT-utvecklingen framåt på Gränna skolområde. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Vårt skolområde strävar efter att vara en tillgänglig och digitaliserad utbildning.

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Rektor Rär Palmgren 036-106660

Dela detta jobb

It-pedagog med undervisning i matematik

Jönköpings kommun