skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Kungsholmens västra gymnasium är centralt beläget på Campus Konradsberg på Kungsholmen. Skolan växer och har ca 1000 elever med en stark ökningstakt då skolan är populär. Skolan erbjuder studier på Naturvetenskapliga programmet inriktning Naturvetenskap, Vård- och omsorgsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Beteendevetenskap och Samhällskunskap, samt IM/Språkintroduktion

Arbetsbeskrivning

Till Kungsholmens Västra gymnasium söker vi nu en IT samordnare/IT-pedagog - med fokus på elever. Tjänsten kräver en person med mycket goda IT-kunskaper och stor social kompetens. En person som trivs med ett högt arbetstempo med varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer till största del innebära IT-support till våra elever och medarbetare men även arbete med vardagliga arbetsuppgifter på vår expedition då du ingår i skolans administrativa enhet. Vi vill även att du är delaktig i arbetet med att utveckla IT-pedagogiken på skolan tillsammans med skolledning, lärare och elever. Vi vill att du aktivt bidrar med ideér och pedagogiska tankar för att ytterligare förbättra skolans digitala kompetens. Du kommer ansvara för:

• datorer (ca 1000 st)

• interaktiva tavlor och projektorer

• skrivare, telefoner och abonnemang

• beställning och inventering av all IT-utrustning.

• hörselutrustning

• skolans hemsida/kommunikation

Du kommer vara skolans IT-kontaktperson (ITKP), ingå i vår IKT- grupp och vara delaktig i planeringen av framtida IT-satsningar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en pedagogisk bakgrund och har arbetet inom utbildningssektor, gärna med inriktning mot It/data/el/tele -teknik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och kommunicerar på ett tydligt och korrekt sätt. Du har förmåga att planera, strukturera och arbeta självständigt. Det innebär att du är uppmärksam och lyhörd för vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Du är en person med stor servicekänsla och månar om samarbetet med dina kollegor och våra elever samt deras vårdnadshavare. Du är en person som ser utvecklingsmöjligheter och är duktig på att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen. Du brinner för god service och är bekväm med många olika kontakter under dagen.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och kommunicerar på ett tydligt och korrekt sätt. Du har förmåga att planera, strukturera och arbeta självständigt. Det innebär att du är uppmärksam och lyhörd för vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Du är en person med stor servicekänsla och månar om samarbetet med dina kollegor och våra elever samt deras vårdnadshavare. Du är en person som ser utvecklingsmöjligheter och är duktig på att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen Du brinner för god service och är bekväm med många olika kontakter under dagen.

Övrigt

Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

IT-samordnare/IT- pedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Dela detta jobb