skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Johan Skytteskolan är en kommunal grundskola belägen i södra Älvsjös villaområde invid Långbro park nära till kommunikationer. Skolan har ca 1100 elever i årskurserna f - 9. Johan Skytteskolan har engagerad personal och elever med hög måluppfyllelse. Sedan flera år har vi ett pågående värdegrundsarbete. Vi lägger stor vikt vid att inkludera alla elever och möta dem utifrån deras förutsättningar.

Vi strävar efter att alla elever ska känna sig välkomna och trygga och att de känner att de har möjlighet att uppnå sin fulla potential kunskapsmässigt, emotionellt och socialt. Vi har ett särskilt fokus på läsinlärning redan i förskoleklass och genom alla årskurser. Skolan har eget kök som serverarfantastisk skolmat och ett av Stockholms mest välskötta skolbibliotek. Hösten 2019 står vår nya F-6 skola färdigbygd och den kommer att bli en av Sveriges modernaste skolor. Läs mer på vår hemsida om vår nya skola  och om vårt arbete med hemvister. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Johan Skytteskolan behöver dig som är legitimerad lärare i åk 1-3. Du arbetar i ett arbetslag som består av lärare i åk 1-3.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans åk 1 - 3. Vi söker dig som är en god pedagog och som känner en stark vilja att undervisa och lotsa våra elever mot målen och som tror på alla elevers möjlighet till lärande och utveckling. Du är ansvarskännande, stabil, strukturerad, empatisk, har god pedagogisk insikt, initiativförmåga, simultanförmåga och har en personlig mognad. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara öppen för nya tankesätt och erfarenheter.
 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-13
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2459

Kontakt    
Ewa Marklund, 0850821704
Facklig företrädare    
Marianne Bechiri Lärarnas Riksförbund, 08-50821700
Pirjo Kariranta Lärarförbundet , 08-50821700
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Johan Skytteskolan söker lågstadielärare

Ansök nu

Dela detta jobb