skoljobb.se

Jörlandaskolan söker lärare till årskurs 1-3

Regioner
Utgår

2020-04-20

Ansök nu

Jörlandaskolan söker lärare till årskurs 1-3

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Jörlandaskolan ligger belägen ca 1 mil söder om Stenungsund med goda kommunikationer till Göteborg. Den ligger mitt i Jörlanda samhälle nära skog och hav. På skolan går ca 250 elever från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Tillsammans arbetar elever, personal och vårdnadshavare för att skapa en trygg och stimulerande miljö där eleverna ges förutsättningar att lyckas, skaffa goda kunskaper och utvecklas.

Arbetsuppgifter:

Arbetet består i att var lärare på lågstadiet. Du kommer vara i ett nära och flexibelt samarbete i arbetslag F-3. Vill du vara med och utveckla vår vi-känsla och driva skolutveckling? Då behöver vi dig hos oss på Jörlandaskolan.

Vi söker nu en behörig lärare år F-3. Vi behöver behöriga lärare i SO i de yngre åldrarna. Även i engelska. Vi ser att du har god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är positiv och har lätt för att ta egna initiativ. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och dess uppdrag.

Du som är nyutbildad lärare eller om du är på väg till din behörighet är också välkomna att söka. God datorvana är meriterande. Du kommer att vara mentor för en av våra klasser i åk F-3. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer:

Grundlärarexamen med lärarlegitimation.
Du arbetar formativt och är lyhörd för nya idéer och kan ta vara på det som stunden ger.

Du ska ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat. Du har egenskaper som innefattar både struktur och kreativitet.

Stor vikt läggs vid personligt lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor.

Vi erbjuder:
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelsen. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-04-20

Arbetsgivarens referensnummer: A942871

Dela detta jobb

Jörlandaskolan söker lärare till årskurs 1-3

Stenungsunds kommun