skoljobb.se

Kattegattgymnasiet söker yrkeslärare till VVS- och fastighetsprogrammet

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Kattegattgymnasiet söker yrkeslärare till VVS- och fastighetsprogrammet

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Kattegattgymnasiet söker yrkeslärare till VVS- och fastighetsprogrammet

Arbetsuppgifter

Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt brinna för sina ämnen. Är du en av oss? Gör testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande. - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande. - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse. Stämde alla påståenden in på dig? Grattis! Då kan du fortsätta läsa! Kattegattgymnasiet söker nu en yrkeslärare till kurser inom VF-programmet. Du utbildar elever utifrån de styrdokument som finns för programmen. Tillsammans med berörda lärare utvecklar du programmen i nära samarbete med branschen för att ge eleverna bästa möjliga utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker först och främst dig med lärarlegitimation eller yrkeslärarexamen inom ovanstående ämne. Du som saknar lärarutbildning men har yrkeserfarenhet av ämnesområdet är också välkommen med din ansökan! Vidare är du en engagerad person som trivs med undervisning och ungdomar. Du är kreativ, strukturerad och lyhörd med en god förmåga att anpassa ditt sätt att undervisa efter dina elevers individuella behov. Du är tydlig och bra på att kommunicera och duktig på att entusiasmera elevernas intresse för skolan. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga yrkeslärarexamen/lärarexamen alt. lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 
Tillträde: Tillträde: Augusti 2019 Tidsbegränsad till: Juni 2020 Sysselsättningsgrad: 40 %
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Peter Nylander, Rektor
Telefon: 070-584 37 26

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emanuel Rosenbring
Telefon: 072-573 24 75
Namn: Mathias Sandberg
Telefon: 072-152 89 90

Ansökan

Referensnummer: C26982 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-04-26

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Kattegattgymnasiet är kommunens största gymnasieskola där vi f n utbildar ca 1400 elever på våra 8 nationella program (Bygg-, Fordon-, Industri-, El- och energi-, VVS- och fastighet-, Naturvetenskap-, Ekonomi- samt Teknikprogrammet) och på Introduktionsprogram. Med helt nya lokaler på gång de närmaste två åren räknar vi med att skolan framöver ska kunna växa ytterligare.

Dela detta jobb

Kattegattgymnasiet söker yrkeslärare till VVS- och fastighetsprogrammet

Halmstads kommun