skoljobb.se


logo    Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor. 
 
Arvidsjaurs kommun söker
 
Kemilärare
 
 
Sandbackaskolan är en liten trivsam gymnasieskola med höga ambitioner, vilket betyder att vi också har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi har ca 300 elever och 60 personal som servar 6 nationella program, språkintroduktionsprogrammet, SFI samt vuxenutbildningar inom vård och transport. För att kunna erbjuda sex nationella program med vårt elevunderlag måste vi vara flexibla i vår undervisning. Med start höstterminen 2019 kommer vi köra igång en alpin idrottsutbildning, som också kommer att ställa höga krav på flexibilitet. 

Du kommer samarbeta med, och få stöd av professionella kollegor, på en arbetsplats med ”högt till taket”, där du får stor frihet i hur du lägger upp ditt arbete.

Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan också komma att innebära krav på flexibilitet gällande arbetstidens förläggande.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare. Du kommer undervisa i kemi och något annat ämne, beroende på dina ämnen, men vi ser gärna att du är legitimerad i naturkunskap eller biologi.

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start höstterminen 2019.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning. 
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Arvidsjaurs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Sandbackaskolan
93333 ARVIDSJAUR
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-05-01
Ange referens: A19Tlan2404
 
Kontaktpersoner
Rektor Lars Håkan Andersson, 0960-15601
Biträdande Rektor Nils-Åke Asplund, 0960-15601
Fackliga kontaktpersoner
Facklig förtroendeman Jenny Bokstrand, 070-2341506
Facklig förtroendeman Linda Stenvall, 0960-15563

Kemilärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-01

Ansök nu

Dela detta jobb