skoljobb.se

Klass- och elevassistenter till Älvdalsskolan

Regioner
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Klass- och elevassistenter till Älvdalsskolan

Beskrivning
På Älvdalsskolan arbetar vi i arbetslag och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Som assistent och vuxen spelar du en viktig roll som förebild för eleverna och du har en stor betydelse för deras utveckling. Du ska kunna stötta och hjälpa elever, både i grupp och enskilt, och i samarbete med erfarna och engagerade kollegor. Du skall ha en positiv elevsyn, ett positivt förhållningsätt och lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en hög tilltro till att alla elever kan, och du arbetar för att alla elever ska utvecklas så långt det är möjligt. Du låter eleverna vara delaktiga och ha inflytande över aktiviteterna.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa och stötta elever både enskilt och i grupp, och att arbeta i skolan som lärar-/klassassistent. Detta kan innebära att följa eleven under hela skoldagen samt stötta och hjälpa där det behövs.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är kreativ, flexibel och stresstålig samt har beprövad erfarenhet av detta arbete. Det är bra om du har kunskaper kring NPF och lågaffektivt bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt förmågan att ha eleven i fokus.

Villkor
Tjänsten startar 16 augusti 2021 och pågår läsåret 21/22.

Om Älvdalens kommun
Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske, eller vad sägs om 85 slalompister, närmare 200 mil skoterleder, över 30 mil skidspår och oändliga vandringsleder och fiskevatten. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.  Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid/Deltid

Tillträde

     20210816

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     7

Sysselsättningsgrad

     50-90%

Ort

     Älvdalen

Län

     Dalarnas län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/62

Kontakt

  • Marie Holm, Rektor, 0251-31240

  • Anneli Grubb, 0251-31300

Facklig företrädare

  • Lärarförbundet, 0251-31300

  • Kommunal, Anna Dahlberg, 0251-41933

Publicerat

     2021-04-19

Sista ansökningsdag

     2021-05-16

 

Dela detta jobb

Klass- och elevassistenter till Älvdalsskolan

Älvdalens kommun