skoljobb.se

Klasslärare åk 3 till Högadalsskolan i Mölnlycke, Härryda kommun

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Klasslärare åk 3 till Högadalsskolan i Mölnlycke, Härryda kommun

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Högadalsskolan är en F-5-skola som ligger i centrala Mölnlycke. Läget ger oss stora möjligheter vad gäller samverkan med det omkringliggande samhället. Bland annat finns Härryda kommuns resurscentrum Tellus samt kommunbibliotek på gångavstånd från skolan.

På skolan finns ca 300 elever varav 190 har fritidshemsplats. Nära skolan finns orörd natur och fina strövområden som kan nyttjas i skolans friluftsundervisning samt en varierad skolgård med skog, fotbollsplan och lekytor. Vi är en Trivselskola (www.trivselledare.se) och arbetar också med fadderverksamhet för att skapa trygghet för eleverna. Skolan är belägen tio minuters promenad från Mölnlycke centrum. Det är bra kommunikationer och lätt att ta sig hit med buss.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som klasslärare för åk 3.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare och arbetar aktivt med lärmiljöer för att ge alla elever samma möjligheter att utvecklas så långt som möjligt. Du ska också kunna samspela och samarbeta i ett arbetslag där flexibilitet är ett ledord. Kunskaper inom IKT och andra alternativa verktyg är meriterande.

Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en engagerad och har ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda möten och samspela med barn, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi kommer att påbörja rekryteringen i takt med att ansökningar kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Klasslärare åk 3 till Högadalsskolan i Mölnlycke, Härryda kommun

Härryda kommun