skoljobb.se

Välkommen till Helenelundsskolan!

Vi är en F-9 skola med drygt 900 elever i södra delen av Sollentuna kommun. Skolan firar 90 stolta år i år. Här arbetar mycket kompetenta pedagoger som ständigt utvecklar vår verksamhet till att vara den bästa skolan för varje elev som går här. IT är en naturlig del i undervisningen, för alla åldrar och i alla ämnen.

Nu söker vi en viakrerande klasslärare (gärna legitimerad lärare) till vårt fina lågstadium! 

På lågstadiet är vi tre-parallelliga och lärarna inom samma årskurs har ett mycket nära samarbete när det gäller planering och undervisning. Du kommer även att ingå i ett arbetslag med lärare och fritidspersonal som arbetar kring samma elever (ca 12 pers) och en pedagogisk utvecklingsgrupp med lärare och specialpedagoger som arbetar i åk 1-3 (ca 12 pers.). 

På Helenelundsskolan landar du mjukt bland erfarna och utvecklingsintresserade kollegor som gärna hjälper och stöttar när så behövs. Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas bra här hos oss!

Tjänsten är ett vikariat på 100% med tillträde under september 2018. Vi tar endast emot din ansökan via länk.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi undanber oss rekryterings- och annonseringshjälp.

Med vänlig hälsning
Maria Steene
Biträdande rektor åk 1-6, Helenelundsskolan
sck943@edu.sollentuna.se

Klasslärare åk 3 Vikariat (oktober-juni)

Ansök nu

Dela detta jobb