skoljobb.se

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen.

Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 13 000 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn. Vitalisskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. På skolan arbetar ca 400 elever och ca 60 personal.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en pedagog som vill vara med att utveckla våra barn och vår skola!

Den övergripande arbetsuppgiften är att bidra till elevernas utveckling mot kunskapsmålen. Där ingår undervisning, handledning och stöd. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera tillsammans med dina kollegor och ditt arbetslag.

Vidare kommunicerar du mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. Vi arbetar i team och det är viktigt att bidra för att eleverna och verksamheten ska utvecklas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare.

Du är trygg, stabil, nyfiken och förväntas vilja vara med och driva skolans utvecklingsarbete inom IKT, formativ bedömning och Elevhälsa.

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med utgångspunkt i att alla barn är allas ansvar. Vi vill att du har lätt för att samarbeta och bra på att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna.

Vi vill att du har ett genuint intresse och en gedigen erfarenhet av att leda elever att uppnå sitt bästa utifrån sin förmåga.

Vi söker dig som har grundskollärarexamen och är legitimerad lärare i åk 4-6. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som klass-/ämneslärare. I ditt pedagogiska ledarskap är du lyhörd, bestämd, inkluderande och handlingskraftig.

Du har god pedagogisk insikt, förmåga att individualisera undervisningen samt en förmåga att analysera din undervisning för att på så sätt nå goda resultat. Du skapar också goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Under lå 18/19 kommer du att ha förmånen att delta i satsningen ”specialpedagogik för lärande”.

ÖVRIGT
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Klasslärare åk 4-6 - Vitalisskolan

Ansök nu

Dela detta jobb