skoljobb.se

Klasslärare lågstadiet

Ansök nu

Klasslärare lågstadiet

Sollentuna kommun

Engagerad och nyfiken lärare till vårt lågstadium

Helenelundsskolan är en F-9 skola, belägen mitt i södra Sollentuna. En skola för framtiden baserad på kreativitet, trygghet och lärande. Vi vill att våra elever ska utmanas i sitt lärande under sin tid hos oss och sedan lämna skolan som starka ansvarstagande och vetgiriga individer redo för nya utmaningar i livet med en tilltro till sina egna förmågor. Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.
Vi söker en klasslärare till en av våra fina klasser i lågstadiet - är du den pusselbit vi behöver?


Vi söker dig som vill samarbeta och lära tillsammans med kollegor, samt är en tydlig ledare och vuxen förebild med god kommunikativ- och empatisk förmåga. Elevernas kunskapsutveckling och trygghet står i centrum och du behöver därför både vara lyhörd och flexibel. Vi vill att du har en lärarexamen med inriktning mot de yngre åldrarna.
I åk 1-3 arbetar du tillsammans med lärare och fritidspersonal i ett lag. Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans tar sig an de praktiska frågor som dyker upp, men du kommer även att ingå i ett pedagogiskt lag, i vilket lärarna i år 1-3 träffas varje vecka för att diskutera metodiska och didaktiska frågor. På Helenelundsskolan tycker vi att det är viktigt att få tid att diskutera och utvecklas som lärare och pedagogisk personal. Under läsåret 2019/20 deltar all personal på skolan i en tillgänglighetsutbildning som anordnas i av Sollentuna kommun i samarbete med Harvard University i Boston.


På Helenelundsskolan har både elever och lärare erfarenhet av och arbetar dagligen med digitala verktyg i verksamheten. Eleverna har en varsin iPad och lärarna är utrustade med både dator och iPad.


Skolan har ett stort antal anställda som verkar stödjande runt eleverna och den pedagogiska personalen, bl.a. ett stort elevhälsoteam, en IT-pedagog och flera specialpedagoger, varav två är knutna till lågstadiet. Du kommer med andra ord att ha många runt omkring dig som kan stötta dig i verksamheten och hjälpa dig att utvecklas i din lärarroll!


Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas hos oss!


Tjänsten är en fast tjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Vi tar endast emot din ansökan via länk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Klasslärare lågstadiet

Sollentuna kommun