skoljobb.se

Klasslärare till F-3 i blivande åk 2

Ansök nu

Klasslärare till F-3 i blivande åk 2

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Och just i Kungsörs kommun har vi Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig.
Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet.

Hagaskolan är en F-3-skola med 8 klasser och fyra fritidshem. Skolan omges av en fantastisk natur som får både fantasi och kreativitet att flöda. På denna pärla arbetar ca 25 pedagoger och 190 elever samt vaktmästare, skolsköterska, kurator, lokalvårdare, skoladministratör och rektor.

ARBETSUPPGIFTER
I Kungsör arbetar pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Vi är vana att dela med oss av både pedagogiska framgångar och dikeskörningar och det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt och vi har ett syfte när vi planerar organisation, utvecklingsarbeten och undervisning. På skolan ska vi under kommande läsår (19/20) starta upp en kompetensutveckling kring bedömning samt fortsätta vårt arbete kring bemötande och ledarskap i klassrummet, ur ett psykologiskt perspektiv. Skolan och kommunen deltar också i ett större projekt med Skolverket kring nyanländas lärande. Vi är organiserade så att läraren följer klassen från f till 3. I förskoleklass delar man klassen med en förskollärare och från år 1 har man med sig en fritidspedagog i gruppen. Vi har precis fått köpa in Smart boards IQ till alla klassrum och vi jobbar med i-pads 2 till1.

Du kommer att ingå i arbetslag F-3 och i arbetsuppgifterna ingår undervisning av elever, mentorskap, tillhörande dokumentation och övriga arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs f-3.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som lärare i grundskolan samt förskoleklassen.

Undervisningen ska du kunna anpassa utifrån varje elevs förutsättningar och dina lektioner präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära. Arbetet organiserar och strukturerar du utifrån angivna mål. Du har förmåga att stödja eleverna i att hantera konflikter som uppstår och du bör ha förmåga att undervisa barn i behov av särskilt stöd.
För att lyckas i arbetet krävs att du skapar förtroendefulla relationer både i som utanför skolan. Du har engagemang, entusiasm och ett genuint intresse för skolans värld och hur den påverkas av omvärlden.

Vidare är du en trygg pedagogisk ledare med förmåga att kritiskt analysera eget och arbetsgruppens arbetssätt för ständig utveckling. God förmåga att använda digital teknik i undervisningen samt som redskap för information, planering och dokumentation krävs.

Tjänsten är i en blivande åk 2.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Klasslärare till F-3 i blivande åk 2

Kungsörs kommun