skoljobb.se

Klastorp-Essinge Skolor söker lärare i fritidshem / fritidspedagog

Regioner
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Klastorp-Essinge Skolor söker lärare i fritidshem / fritidspedagog

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Klastorpsskolan ingår i enheten Klastorp- och Essingeskolor. Klastorpsskolan är en F-3 skola och Essingeskolan är en F-6 skola. Skolorna har vardera ca 280 elever och 40 medarbetare. Klastorpsskolan är vackert belägen på Kungsholmen vid Mälaren intill lilla Essingen. Skolan är en omtyckt och trivsam liten skola med närhet till såväl parker, museer och idrottsplatser. Allt detta sammantaget bidrar till skolans goda miljö och trevliga atmosfär. Skolan har hög måluppfyllelse och arbetar även aktivt med värdegrundsfrågor utifrån fokus på tillhörighet, engagemang och allas lika värde.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad, kunnig och utbildad fritidspedagog/lärare för fritidshem för en spännande tjänst på Klastorpsskolan. Du kommer att arbeta med elevernas sociala utveckling utifrån förmågorna och tillsammans med kollegor dokumentera och följa upp, bland annat vid utvecklingssamtalen. Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i skolans utvecklingsarbete där vårt arbete utgår från att vi är en skola för alla och vårt arbete präglas av ett kollegialt samarbete där vi främjar lärandet för såväl elever som oss själva. Under nästa läsår kommer vi att fortsätta vårt arbete med att utveckla det kollegiala samarbetet, bland annat genom vårt pågående arbete med skolsamverkan och utvecklingen av vår rastverksamhet. Vårt värdegrundsarbete är en av hörnstenarna i vår verksamhet och vi tycker att elevhälsoarbetet är en grundläggande förutsättning för elevernas lärande. I detta är du en viktig del och är med och verkar för att eleverna ska ha en trygg och trivsam lärmiljö.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad fritidspedagog eller utbildad lärare för fritidshem. Du trivs med att arbeta i skolan och brinner för att få vara med och utveckla eleverna både kunskapsmässigt och i sociala sammanhang. Du håller dig uppdaterad om skolutveckling och arbetar även med din egen utveckling i pedagogiska och didaktiska frågor. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande, initiativrik, samarbetande och empatisk. Du ska också vara en god, tydlig och trygg ledare som har lätt för att skapa relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är väl förtrogen med styrdokumenten och har erfarenhet av att implementera dem i verksamheten.

Villkor

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5177

Kontakt    
Karin Ring, 0850807159

Facklig företrädare    
Annalia Perez, Kommunal , 0761-208286

Sista ansökningsdag    2018-08-22
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Klastorp-Essinge Skolor söker lärare i fritidshem / fritidspedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen