skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Dalhems förskola består av tre förskolebyggnader som är belägna i varandras omedelbara närhet. Vår verksamhet ligger i ett av Helsingborgs mest natursköna områden och i direkt närhet av områdets skola, Dalhemsskolan.

På vårt område kan barnen börja som ettåringar, fortsätta i förskoleklass och därefter hela vägen till årskurs nio. Vår förskola präglas av goda relationer, samhörighet, engagemang och glädje. Hela förskolan arbetar utifrån vårt gemensamma tema "Naturvetenskap och kommunikation". På Dalhems förskola ser vi förskolan som en startsträcka på resten av barnets liv. När barnet lämnar oss har hon eller han med sig sina drömmar, sin nyfikenhet, en framtidstro och viljan att lära mer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad kock tillika barnskötare som brinner för matlagning och för arbetet med barnen i förskolans barngrupper.

Som kock hos oss lagar du näringsriktig lunch, frukost och mellanmål till ca 100 barn och 20 personer i personalen. Du kommer att vara ansvarig för att beställa matvaror, planera matsedeln, utföra egenkontroll, städning och ekonomiansvar.

Som barnskötare på Dalhems förskola skapar du, tillsammans med kollegorna, de bästa förutsättningarna för att våra barn ska lyckas. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du det pedagogiska arbetet utifrån din nyfikenhet samt genom att se och förstå såväl gruppens som det enskilda barnets möjligheter. 

I samspel med dina kollegor utvecklar du våra lärmiljöer och låter de digitala verktygen ingå som en naturlig del i såväl det pedagogiska arbetet som i kommunikation med kollegor och föräldrar. Vi ser att du visar på kunskap och ett intresse för språkutveckling, flerspråkighet och förståelse för olika kulturer.

KVALIFIKATIONER
Du är kockutbildad och har goda kunskaper i näringslära och specialkoster. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete.

Du måste vara väl förtrogen med egenkontroll, livsmedelshygien samt att du är insatt i livsmedelsverkets riktlinjer. Då du kommer att arbeta med beställningar via vårt datorsystem är det ett krav att du har grundläggande IT-kunskaper.

Att laga mat till barn ser du som en härlig utmaning och du ser hur viktigt det är för barnens utveckling!

Du har barnskötarutbildning och ser modern teknik som ett självklart val i din roll som pedagog. Du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer. 

Du behärskar svenska i tal och skrift. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

ÖVRIGT
Övrig facklig information:
Kommunal: Telefon: 042-10 50 91
E-postadress: helsingborg.skane@kommunal.se
Vision: Telefon: 042-10 50 93

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kock/barnskötare till Dalhemsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb