skoljobb.se

Kock/kokerska till skolrestaurang

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-11

Ansök nu

Kock/kokerska till skolrestaurang

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss på Kvarnbäcksskolan

Vill du vara med och skapa en skolmat i världsklass? Var med oss i att skapa den bästa matupplevelsen för våra elever och personal! 

För att uppfylla barns behov av näringsrik och nyttig kost är våra medarbetare kompetenta, engagerade och omtänksamma. De brinner för sitt jobb och har stor kunskap om kost och den viktiga miljön kring det, och samtidigt har de ett helhetstänk.

Ditt uppdrag

Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Du är utbildad inom livsmedel eller har arbetat som kok/kokerska tidigare. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i restaurang. Du är väl insatt i livsmedelsverkets riktlinjer för kök inom skola.
 

Det här söker vi hos dig

Du brinner för att laga god och näringsriktig mat. Du kommer att ingå i vår köksgrupp som består av en kökschef och två kok/kokerskor där du är en av dem. 

Det här kan vi erbjuda dig

Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, bereda och tillaga mat till skolan. Inköp av varor mm. I matlagningen ingår specialkost. Du gör måltiden till en helhetsupplevelse. Du är fantasirik vid tillagning av sallader och grönsaker till måltiderna. Vi söker dig som älskar att laga mat, gärna med erfarenhet av data. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ och ha ett stort intresse för maten och måltiden. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Krav:

- 3-års gymnasium inom restaurang/livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens.

Meriterande

- utbildning inom hygien och egenkontroll enligt HACCP.

- Kunskap om hantering och tillagning av specialkost

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Kock/kokerska till skolrestaurang

Haninge kommun