skoljobb.se

logga

Kock/köksbiträde Raouls Kök Raoul Wallenbergskolan Lidköping

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Kock/köksbiträde Raouls Kök Raoul Wallenbergskolan Lidköping

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Under hösten 2022 öppnade Raoul Wallenbergskolan i Lidköping. RWS Lidköping startade med 150 elever och kommer under hösten 2023 utöka till 270 elever. Skolan drivs under devisen ”göra positiv skillnad” och vår ambition är att det ska vara den attraktivaste grundskolan i Lidköping. I skolan bedrivs en evidensbaserad verksamhet som både elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig värdegrund utifrån RWS ledord där ordning och reda står i fokus. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gemensamt förhållningssätt kring undervisningen och övrig verksamhet. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför är ambitionen att vi under de närmaste åren ska bygga och etablera flera nya skolor i Skaraborg.

Vi startade vårt tillagningskök i augusti 2022 under namnet ”Raouls kök”. Raouls kök är idag ett semikök. Vi tillagar delar av maten och får vissa delar levererat av Raouls kök i Skövde. I takt med att skolan växer kommer andelen av tillagning av mat öka med start hösten 2023. Köket kommer servera ca 400 måltider per dag och kommer till stor del tillaga och servera alla skolmåltiderna. 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning i restaurang och storhushåll.  Erfarenhet av arbete inom kök/restaurang är meriterande. Du har goda kunskaper om livsmedelshygien, egenkontroll och de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i köket. Du ska vara ordningsam, noggrann, effektiv och positiv. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Meriterande:

·       Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter

·       Arbeta självständigt och tar egna beslut

·       Flexibel och stresstålig

·       IT kunskaper

Vi erbjuder dig:

·       Arbetskläder

·       Friskvårdsbidrag

·       Pedagogiska måltider ingår

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde i augusti 2023.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på

www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 juni 2023. Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi finner rätt kandidat.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD RWS Skaraborg Peter Gejervall på 0708-13 11 05, peter.gejervall@raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

logga
Kock/köksbiträde Raouls Kök Raoul Wallenbergskolan Lidköping

Raoul Wallenbergskolorna AB