skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Askebyskolan ligger i Stockholmsförorten Rinkeby och består av grundskola och grundsärskola. På skolan går det cirka 380 elever och personalstyrkan består av ca 80 personer. Askebyskolan har en levande atmosfär, ett öppet klimat och en god stämning där lust, glädje och nyfikenhet skapar en kreativ vardag. Rinkeby är ett mångkulturellt område och har en unik befolkning som representerar många olika språk och kulturgrupper. Både barn och föräldrar möter vi med respekt oavsett religiös, språklig och etnisk bakgrund.

Arbetsbeskrivning

Vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag. Den mat som tillagas på Askebyskolan håller en hög kvalitet och är mycket omtyckt både av personal och elever. Du ansvarar för måltidsproduktion, all matlagning; huvudrätt, vegetarisk, special- och allergikost som tillagas med omsorg, enligt direktiv, riktlinjer och lagar. Du planerar all preparering och tillagning tillsammans med köksteamet bestående av 4 personer. Vi söker engagerade och självständiga medarbetare som tänker nytt och vill vara med och driva verksamheten framåt. Hos oss arbetar du nära verksamheten och en förutsättning är att du trivs med att ha nära kontakt med våra gäster i skolrestaurangen, såväl stora som små.

Kvalifikationer

Kockutbildning med några års erfarenhet av matlagning i storkök.

Vi söker en person med kockutbildning med några års erfarenhet av matlagning i storkök, som även kan laga special- och dietkost. Du har god förmåga att hantera stressade situationer samt har en god fysik. Vi önskar att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och tycker om att arbeta tillsammans med såväl pedagoger, föräldrar och barn. Du är väl insatt i egenkontrollarbete med HACCP och har erfarenhet och kunskap om egenkontrollprogrammet. Vidare har du grundläggande dator/IT-kunskaper samt behärskar svenska både i tal och skrift. 

Övrigt

Vikariat med möjlighet till fast anställning.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/6494

Kontakt    
Nabil Belkacem, 0850841010

Facklig företrädare    
Keyse Hussein, Kommunal, 08-508 41 000
Agneta Lindfors, Kommunal, 08-508 41 000

Sista ansökningsdag    2018-10-24

Kock till Askebyskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb